Koukkaaja-info

Koukkaajainfo kesä 2015

  1. Koukkaajien kesäpiknik 10.6.
  2. Ikimuistoinen kesäleiri TAVISTWOOD 2015 lähestyy
  3. Syksyn alku
  4. Vanhempi, tule mukaan toimintaan (ja kutsu kaverisikin)

1. Koukkaajien kesäpiknik 10.6.

Tervetuloa Korven Koukkaajien kesäpiknikille keskiviikkona 10.6. kello 18 alkaen!

Järjestämme kaikille avoimet kauden päättäjäiset Kaivopuistossa, Ullanlinnanmäen juurella.  Mikäli haluat syödä eväitä hyvässä seurassa, pelailla ulkopelejä tai muuten tulla viettämään kesäiltaa muiden Koukkaajien kanssa, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Voit ottaa mukaan omat eväät tai tuoda yhteiseen piknikbuffetiin haluamasi asioita nyyttikestihengessä. Tapahtuman Facebook-sivuilla voi katsoa, mitä on jo tarjolla ja ilmoitella omista tuomisistaan.

Piknikin yhteydessä on hyvä hetki kysellä syksyn toiminnasta ja tutustua johtajistoon.  Ota mukaan myös muut toiminnasta kiinnostuneet, niin lapset ja nuoret kuin varttuneemmat aikuisetkin.  Otamme vastaan ilmoittautumisia ryhmiin, joskaan varmaa paikkaa emme voi vielä vielä tässä vaiheessa taata.

2. Ikimuistoinen kesäleiri TAVISTWOOD 2015 lähestyy

Kuten moni teistä on jo varmasti kuullut, Koukkaajien kesäleiriä vietetään tulevana kesänä Tavistholmenissa 27.7.–5.8. välisenä aikana. Leirille on ilmoittautunut jo kymmeniä Koukkaajia, mutta mukaan pääsee vielä! Leirillä on luvassa paljon mukavaa partiopöhinää, onhan kuluva vuosi Koukkaajien toiminnassa järjestyksessään jo 70!

Leirille on mahdollista ilmoittautua aina 14.6. saakka. Tarkemmat tiedot leiristä ja sinne ilmoittautumisesta löydät tästä. Sukkuloi itsesi siis linkin taakse ja varaa hetimiten lapsellesi paikka kesän parhaimpaan partiotapahtumaan!

VIERAILUPÄIVÄ

Myös Koukkaajien vanhemmilla ja muilla läheisillä on mahdollisuus päästä vierailemaan kesäleirillä, nimittäin 1.8.2015 leirillä vietetään vierailupäivää. Vierailupäivän aikana saareen tulijoille avautuu mahdollisuus päästä tutustumaan leirin olosuhteisiin sekä tavata lapsia ja lippukunnan johtajistoa. Kaiken keskellä saatat itsekin päästä mukaan leirin kiehtovaan tunnelmaan ja ainakin maistamaan herkullista vierailupäivän leirimenua!

Merkitse siis jo nyt kalenteriisi lauantain 1.8. kohdalle isoin kirjaimin “Tavistwoodin vierailupäivä”. Lisätietoa vierailupäivästä ja sinne ilmoittautumisesta seuraavalla sivulla.

Lisätietoa kaikista leiriin liittyvistä asioista saa leirinjohtaja Juho Päkkilältä.
(040 568 4453, juhopk@gmail.com)

TAVISTWOOD 2015 – VIERAILUPÄIVÄ

Vierailupäivä alkaa 1.8.2015 klo 11.00 ja ohjelmaa saarella on kello 14.30 saakka. Päivän aikana tarjoillaan lounas, jota varten pyydämme teitä ottamaan mukaan lautasen, lusikan ja mukin. Vierailupäivänä emme valitettavasti voi järjestää yhteistä bussikuljetusta, vaan leirille on saavuttava omilla autoilla. Matkaa leiripaikan läheisyyteen on Helsingin keskustasta on noin 100 km, ja ajoaika on suunnilleen 1,5 tuntia.

Ilmoittaudu vierailupäivään lähettämällä sähköpostia leirijohtaja Juho Päkkilälle (juhopk@gmail.com) viimeistään 30.6. Ilmoitathan nimesi, yhteystietosi, kenen vieraana saavut ja mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä sen, onko sinulla mahdollisuus kuljettaa autossasi muita leirille lähtijöitä.

Vierailupäivä maksaa 10 euroa, joka maksetaan Koukkaajien tilille FI16 1270 3000 2060 81 viitteellä 3667. Liitäthän ilmoittautumiseesi maksukuitin maksun suorittamisesta.

Tarkemmat tiedot vieralupäivästä lähetämme ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

P.S. Jos reilun kolmen tunnin leirivierailu tuntuu liian lyhyeltä ajalta, voi leirin tunnelmasta jäädä nauttimaan pidemmäksikin aikaa, vaikka aina leirin loppuun asti. Lisätietoa tästäkin saat leirinjohtaja Juholta.

3. Syksyn alku

Kesäleiristä palautumisen jälkeen johtajisto kokoontuu aivoriiheen 14.-16.8. suunnittelemaan alkavaa kautta. Ryhmien kokoukset alkavat jälleen viikolla 35, alkaen maanantaista 24.8. Kaikilla ryhmillä ei ole vielä johtajaa syksyksi, joten tiedotamme vielä erikseen tilanteesta viikon 34 alussa. Kauden viralliset avajaiset pidetään lauantaina 12.9. lippukunnan 70-vuotisjuhlallisuuksien merkeissä.

4. Vanhempi, tule mukaan toimintaan (ja kutsu kaverisikin)

Partion voi aloittaa myös sudenpentuiän mentyä ohi. Partiossa on tekemistä kaikille, mukaan voi lähteä viikkotoimintaan tai projektiluontoisesti. Partio pyörii vapaaehtoisilla. Sinunkin panoksesi on tärkeä, avullasi voimme tarjota maailman parhaan harrastuksen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. Samalla varmistat itsellesi mahdollisuuden oppia uutta, sekä hyvän mielen.

Tulisitko avuksi vetämään 7-9 vuotiaiden sudenpentujen tai 10-12 vuotiaiden seikkailijoiden ryhmiä? Pari tuntia viikossa sinun aikaasi varmistaa huipun harrastuksen noin 15 lapselle!  Johtajana ei tarvitse toimia yksin – Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen.  Avoin asenne ja halu toimia partiossa riittää.  Suuri osa pesteistä ei vaadi aiempaa tietämystä partiosta tai ihmeellisiä erityistaitoja.

Nämä ja muut avoimet pestit löydät osoitteesta https://koukkaajat.fi/liity/parhaat-pestit/ . Vaikkei aikaa akelaksi asti olisikaan, ota silti yhteyttä! Tule vaikka kesäleirille maistelemaan partion parhaita paloja.

Mikko Kouhia
Lippukunnanjohtaja, Korven Koukkaajat
mikko.kouhia@iki.fi
044 590 8486