Koukkaajien omat ansiomerkit

Korven Koukkaajille kehitettiin omat ansiomerkit vuonna 2021. Ansiomerkki on pinssimuotoinen ja se kiinnitetään partiopaidan oikeaan taskuun. Kaikki Koukkaajien ansiomerkit ovat numeroitu ja niiden saajista pidetään tarkasti kirjaa. Koukkaajien omien ansiomerkkien lisäksi myönnämme ansioituneille lippukuntalaisille Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Suomen Partiolaisten ansiomerkkejä säännöllisesti.

Korven Koukkaajien pronssinen ansiomerkki myönnetään partiolaiselle tunnustuksena vuosia kestäneestä säännöllisestä, ansiokkaasta ja vastuullisesta toiminnasta Korven Koukkaajissa. Partiotehtäviä saajalla tulee olla vähintään kolmen (3) vuoden edestä. Merkin saaja erottuu muista ikätovereistaan ansioituneisuudellaan.

Korven Koukkaajien hopeinen ansiomerkki myönnetään partiolaiselle tunnustuksena vuosia kestäneestä säännöllisestä, ansiokkaasta ja vastuullisesta toiminnasta Korven Koukkaajissa. Partiotehtäviä saajalla tulee olla vähintään kymmenen (10) vuoden edestä.

Korven Koukkaajien kultainen ansiomerkki myönnetään partiolaiselle tunnustuksena vuosia kestäneestä säännöllisestä, ansiokkaasta ja vastuullisesta toiminnasta Korven Koukkaajissa. Partiotehtäviä saajalla tulee olla vähintään kahdenkymmenen (20) vuoden edestä. Merkin saaja on saavuttanut tunnustetun ja kunnioitetun aseman lippukunnassa.

Vuoden Koukkaaja

Joka vuosi lippukunnan johtajisto äänestää joukostaan Vuoden Koukkaajan. Vuoden Koukkaaja levittää hyvää ja positiivista energiaa ympärilleen, tekee aina parhaansa ja rakentaa Koukkaajamaista yhteishenkeä. Vuoden Koukkaaja ei siis ole se, joka on tehnyt isoimpia pestejä tai osallistunut jokaiseen tapahtumaan, vaan asenne ratkaisee! Vuoden Koukkaaja julistetaan vuosittaisessa johtajien Kuusijuhlassa ja valittu henkilö saa nimensä kololla olevaan tauluun.

Mailikuninkuus

Myös ahkerimmat purjehtijat palkitaan! Joka vuosi nimetään lokikirjamerkintöjen perusteella eniten merimaileja Koukkaajien koulutusaluksilla kulkenut henkilö, joka on virallinen mailikuninkaallinen.