Taustavoimat

Kannatusyhdistys

Korven Koukkaajain Kannatusyhdistys ry. tukee lippukuntaa varainkeruulla ja erityisesti Tavistholmenin leirialueen ja kämpän ylläpidolla. Yhdistys ottaa mielellään mukaan toimintaansa lasten vanhempia, vanhoja johtajia ja muita toiminnasta kiinnostuneita. Voit olla yhteydessä puheenjohtaja Kauko Saarilahteen, kauko.saarilahti@kolumbus.fi tai Mari Valkamoon, 0407417345, mari.valkamo@luukku.com.

Koukkaajakilta

Koukkajaakilta, perustettu 2005, on vanhoille korven koukkaajille jotka työn, ikänsä tai esim. muutettuaan toiselle paikkakunnalle eivät enää osallistu aktiivisesti partiolippukunnan toimintaan mutta haluavat kuitenkin seurata ja tukea toimintaa sekä olla osallisena Koukkaaja-yhteisössä.

Vuoden 2012 lopulta lähtien kilta on laajentanut tarkoitustaan kattamaan myös Hipsujen ja Eiran Vihervillien perinteiden vaalimisen. Entiset hipsut ja vihervillit ovat siis tervetulleita liittymään yhteiseen kiltaan.

Koukkaajakilta on vanhojen koukkaajien sisaruspiiri, joka vaalii koukkaajien perinteitä ja toimii koukkaajahengessä. Killalla on vuosittain yksi isompi järjestetty tapaaminen. Lisäksi killan jäsenet voivat vierailla erilaisissa tapahtumissa kuten lippukunnan kesäleirillä. Killan yksittäiset jäsenet ovat halujensa ja kykyjensä mukaan osallistuneet erilaisiin lippukunnan projekteihin, esimerkiksi veneen varainhankintaan ja leirialueen vuokraneuvottelujen taustatyöhön. Koukkaaja-killassa on tällä hetkellä noin 120 jäsentä. Jos haluat liittyä Koukkaajakiltaan, ilmoita itsestäsi yhteyshenkilölle tai liity killan FB-ryhmään. Killan yhteyshenkilö on Aki Mäkinen aki.makinen@academica.com 040 555 0 222

Partio-organisaatiot

Koukkaajat kuuluvat jäsenenä Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin ja sen Etelä-Helsingin alueeseen. Valtakunnallisesti olemme osa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:tä

Tuomiokirkkoseurakunta

Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta toimii lippukunnan taustayhteisönä tarjoten kokoontumistilat ja taloudellista tukea. Ryhmät kokoontuvat Mikael Agricolan kirkolla osoitteessa Tehtaankatu 23.

Nuorisoasiainkeskus

Helsingin Kaupungin Nuorisoasiainkeskus tukee lippukunnan toimintaa taloudellisesti.