Tule mukaan

Yhteydenotot

Tarkista avoimet pestit täältä: Parhaat pestit!

Kun olet saanut paikan ryhmästä, rekisteröidy jäseneksi

Meripartiolippukunta Korven Koukkaajat toimii Etelä-Helsingissä (Eira, Ullanlinna, Punavuori, Kaivopuisto, Kaartinkaupunki, Kamppi, Hernesaari). Kokoontumistilamme eli kolo sijaitsee Agricolan kirkon sivusiivessä (Tehtaankatu 23, koirapuiston puolelta sisään). Jos olet kiinnostunut liittymään partioon ja iloiseen joukkoomme, ota yhteyttä!

Ilmoitathan samalla nimen, yhteystiedot ja syntymävuoden, niin löydämme sopivan ryhmän helpommin.

Aina kaikki halukkaat eivät mahdu ryhmiin. Siksi joudumme pitämään jono-listaa, josta täytämme ryhmiä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluamme kuitenkin tarjota perheille mahdollisuuden saada lapset samaan lippukuntaan, ja siksi sisarukset ovat etusijalla ryhmiä täydennettäessä.

Meiltä myös puuttuu ryhmänjohtajia, jotta voisimme ottaa kaikki halukkaat partioon. Siksi lapsenne voi myös edetä jonossa niin, että jompikumpi vanhemmista tulee mukaan vetämään viikottaisia sudenpentu- tai seikkailijaryhmän kokouksia vuodeksi tai kahdeksi. Yhden tunnin kestävä kokous pidetään kerran viikossa. Tarjoamme valmiin toimintasuunnitelman, sekä koulutusta pestiin. Ryhmää johtaa vanhemman lisäksi myös 1-2 kokenutta partiolaista.

Lisää tietoa partiosta saat Suomen Partiolaisista ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisista.

Yli 18-vuotiaat

Jäikö vanha lippukuntasi opintojen tai töiden takia satojen kilometrien päähän? Kaipaisitko uutta harrastusta ja uusia ystäviä? Etkö päässyt pienenä partioon vaikka olisit halunnut?

Koukkaajat toivottavat lämpimästi tervetulleeksi toimintaansa uudet aikuiset! Kysy lisää lippukunnanjohtajalta ja lähde mukaan retkelle, leirille tai purjehdukselle tutustumaan meihin!