Tule mukaan

Ilmoita lapsesi partioon

Uudet ekaluokkalaiset sudenpennut tai alle kouluikäiset: Ota yhteyttä uusien sudenpentujen yhteishenkilöön ja tiedustele vapaata paikkaa laumasta. Alle kouluikäiset voivat asettua jonoon, jotta heihin otetaan ensimmäisenä yhteyttä kun uusi lauma perustetaan. Ilmoitathan samalla nimen, yhteystiedot ja syntymävuoden, niin löydämme sopivan ryhmän helpommin.

Muut alle 15-vuotiaat: Ota yhteyttä ikäkauden vastaaviin tai ohjelmajohtajaan ja tiedustele, onko lapsesi ikäisten ryhmässä tilaa. Ilmoitathan samalla nimen, yhteystiedot ja syntymävuoden, niin löydämme sopivan ryhmän helpommin.

Ajankohtaiset yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Kun olet saanut paikan ryhmästä, rekisteröidy jäseneksi jäsenrekisteri Kuksassa

Aina kaikki halukkaat eivät mahdu ryhmiin. Siksi joudumme pitämään jono-listaa, josta täytämme ryhmiä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluamme kuitenkin tarjota perheille mahdollisuuden saada lapset samaan lippukuntaan, ja siksi sisarukset ovat etusijalla ryhmiä täydennettäessä. Kerrothan siis ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsella on sisarus Koukkaajissa!

Lisää tietoa partiosta saat Suomen Partiolaisista ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisista.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Jäikö vanha lippukuntasi opintojen tai töiden takia satojen kilometrien päähän? Kaipaisitko uutta harrastusta ja uusia ystäviä? Etkö päässyt pienenä partioon vaikka olisit halunnut?

Koukkaajat toivottavat lämpimästi tervetulleeksi toimintaansa uudet aikuiset! Kysy lisää lippukunnanjohtajalta ja lähde mukaan retkelle, leirille tai purjehdukselle tutustumaan meihin!