Sudenpennuksi (7-9v.)

Lämpimästi tervetuloa sudenpennuksi Korven Koukkaajiin! 🌸

Partioon liittyminen herättää usein kysymyksiä, joten olemme tälle sivulle koonneet mahdollisimman moneen kysymykseen vastauksen. Mikäli sinulle jää vielä mieleen jotain kysyttävää, otathan sähköpostitse yhteyttä sudenpentujen ikäkausivastaavaan. Yhteystiedot löytyy täältä.

Usein kysytyt kysymykset

🔹 Miten lapseni voi liittyä partioon?

Otathan sähköpostitse yhteyttä sudenpentujen ikäkausivastaavaan, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.  Ilmoitathan samalla nimen, yhteystiedot ja syntymävuoden, niin löydämme sopivan ryhmän helpommin.

Ekaluokkalaisille eli 7-vuotta täyttäville perustetaan oman ikävuoden ryhmä joka syksy. Tähän voi ilmoittautua jo etukäteen, jolloin laitamme tiedot ylös ja palaamme asiaan, kun ryhmää perustetaan.

Jo olemassaolevat sudenpenturyhmät ovat usein täynnä, jolloin paikkaa voi halutessa jäädä odottamaan jonoon. Paikan vapaudutta otamme aina heti yhteyttä seuraavana jonossa olevaan. Myös jonoon voit ilmoittautua ottamalla sähköpostitse yhteyttä sudenpentujen ikäkausivastaavaan.

🔹 Kauanko menee, että lapseni pääsee jonosta ryhmään?

Tähän emme valitettavasti voi antaa juuri minkäänlaista arviota. Ryhmään vapautuu paikkoja ainoastaan silloin, mikäli toinen ryhmäläinen joutuu syystä tai toisesta lopettamaan partioharrastuksen ja näin ollen vapauttaa paikan seuraavalle jonosta.

🔹 Minä päivänä viikottaiset kokoukset pidetään?

Olemassaolevien ryhmien kokousajat voi tarkistaa nettisivuiltamme Ryhmät-sivulta.

Syksyisin perustettavan uuden sudenpenturyhmän kokouspäivän saamme tietoomme vasta syksyllä, kun ryhmän johtajat vahvistuu ja heille sopiva kokouspäivä saadaan sovittua.
Meillä on usein pulaa vapaaehtoisista ryhmänjohtajista, joten mikäli olet itse kiinnostunut tai tiedät jonkun, jota tällainen pesti voisi kiinnostaa, niin laitathan sähköpostia sudenpentujen ikäkausivastaavalle. Tarjoamme kaiken tuen ja koulutuksen, joten aiempaa kokemusta ei tarvitse.

🔹 Milloin jäsenhakemus tulee tehdä?

Jäsenhakemus Kuksaan tulee tehdä vasta sitten, kun paikka ryhmään on vahvistunut.
Mikäli vahingossa teet jäsenhakemuksen liian aikaisin, niin se ei haittaa, mutta yleensä joudumme hylkäämään nämä roikkuvat hakemukset ja ryhmään pääsyn koittaessa hakemus on tehtävä uudestaan. Eli jäsenhakemus kannattaa tehdä vasta, kun olemme lähettäneet sähköpostin partion aloittamisesta. Lähetämme samalla ohjeet jäseneksi rekisteröitymisestä.

🔹 Mitä partio maksaa?

Olemme koonneet yhteenvedon maksuasioista Maksut ja stipendit -sivulle.

🔹 Muita kysymyksiä?

Sudenpentujen ikäkausivastaava vastaa sähköpostitse kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.