Jälki, Retki, Sudenpennut

Sudenpentujen kevätretki S.K.U.T.S.I

S.K.U.T.S.I* 
(*suoranaisesti kekseliäs urbaani ja todistettavasti suunnistuksesta innostuja)

Koukkaajien sudenpennut ja johtajat pitivät mukavan retken Nuuksiossa la-su 23.24.5.2015. Yhteensä suunnistus-aiheiselle retkelle osallistui 14 sudenpentua ja 8 johtajaa ja jokaisesta sudenpenturyhmästämme oli osallistujia paikalla.

Retkellä sudarit pääsivät leikkimään, kokkailemaan trangialla nakkikeittoa, tekemään oman kompassin, harjoittelemaan suunnistusta ja testaamaan suunnistustaitojaan rastiradalle Ruuhijärven ympäri. Iltanuotiolla paistettiin makkaraa ja suklaabanaaneja, sekä pidettiin pienimuotoinen lupauksenantotilaisuus, jossa huivitimme kolme uutta Koukkaajaa. Vanhemmat sudenpennut pääsivät nukkumaan puolijoukkueteltassa ja pitämään kipinävuoroja kaminan äärelle. Pienimmät nukkuivat sisällä kämpässä. Retken lopuksi sudenpennut saivat kotiin vietäväksi retkellä suoritetun Suunnistus-jäljen, jonka voi laittaa kiinni omaan sudenpentujen partiocollegeen.

Tässä fiilistelykuvia retkeltä: