Kesäleiri

Kesäleirille ilmoittautuminen

Koukkaajien kesäleiri Tavistwood 2015 lähestyy kovaa vauhtia. Leirille on ilmoittautunut jo kymmeniä innokkaita Koukkaajia. Matkaa viime vuoden kesäleirin yli sataan osallistujaan on kuitenkin vielä vähän. Tuon tavoitteen saavuttamisessa sinä, kunnon Koukkaaja, olet avainasemassa!

Onko ilmoittautumisesi jäänyt muiden kevätkiireiden jalkoihin? Ei hätää, sillä leirille on vielä mahdollista ilmoittautua normaalilla osallistumismaksulla aina 31.5. saakka. Tämänkin jälkeen leirille voi ilmoittautua korotetulla jälki-ilmoittautumismaksulla aina 14.6. asti. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta sekä ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Muistatko vielä, kuinka mukavaa leirillä oli viime vuonna? Nämä tunnelmakuvat siivittävät sinut muisteloissasi oivaan alkuun.