Sudenpennut

Syksyn 2015 sudenpentujen ilmoittautuminen on alkanut

Syksyllä 2015 on tarkoitus perustaa uusi sudenpenturyhmä 2008 syntyneille kouluun meneville lapsille ja ryhmään ilmoittautuminen on alkanut!

Otamme uuteen ryhmään aina 14 lasta (7 tyttöä ja 7 poikaa). Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä tulevan partiolaisen tiedot (nimi, syntymävuosi) sekä huoltajan puhelinnumeron Tarulle osoitteeseen taru.airola@gmail.com. Taru toimii sudenpentujen ikäkausivastaavana joten hän osaa vastata myös muihin sudenpentuihin liittyviin kysymyksiin.

Vielä ei ole kuitenkaan varmaa ketkä lähtevät vetämään tätä ryhmää syksyllä. Vanhemmat tai mahdollisesti muutkin sukulaiset tai partiosta kiinnostuneet tuttavat ovat myös tervetulleita vetämään sudenpenturyhmiä. Sudenpenturyhmän johtajaksi voi ryhtyä kuka tahansa aikuinen henkilö, jolla on kiinnostusta ryhmän vetämistä kohtaan. Henkilöllä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta partiosta, sillä meiltä saa kaiken tarvittavan tuen, koulutuksen ja materiaalin. Lisätietoja täällä https://koukkaajat.fi/liity

Olisitko sinä kiinnostunut hyppäämään tähän lippukunnan tärkeimpään pestiin vuodeksi tai kahdeksi? Tiedätkö jonkun, joka olisi kiinnostunut tämänlaisesta hommasta? Yhteydenotot asiaan liittyen voi osoittaa Tarulle yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

merileijonat
Merileijonat vuoden 2014 supersupe-sudenpetukisoissa