Varainhankinta

Lahjoita meille!

Laadukkaan partiotoiminnan järjestäminen vaatii rahallisia resursseja. Toimintamme rahoituksen perusta on eri tahoilta saatavat avustukset sekä lippukunnan omatoiminen varainhankinta. Tiesitkö, että partiotoimintaa on mahdollista tukea myös yksityisin lahjoituksin?  Tutustu Korven Koukkaajien toiminnan tukemiseen oheisesta linkistä.

https://koukkaajat.fi/tue-meita/

Purjehduskausi 2015 lähestyy, niin myös lippukunnan veneen s/y Närpän vesillelasku! Lippukunta on talven aikana pyrkinyt kunnostamaan venettään käytettävissä olevin varoin mahdollistaakseen jäsenistölleen turvallisen ja mukavan purjehduskauden. Runsaalla käytöllä olevan veneen varustus kaipaa vielä monin paikoin ehostusta. Kaikkia tarvittavia varusteita emme voi kuitenkaan itse hankkia, josta johtuen toivomme saavamme osan tavaroista lahjoituksina. Olemme listanneet oheisen linkin takaa löytyvään luetteloon veneen yhä kaipaamia varusteita.

https://koukkaajat.fi/tue-meita/narpan-lahjoituslista/