Koukkaajat 75 v

Korven Koukkaajat juhlivat 75 -vuotista taivaltaan vuonna 2020 ja juhlavuoden kunniaksi järjestetään kaksinkertaiset juhlat 19.9.2020!

Päiväjuhla 🌞

Kaikki nykyiset, entiset ja tulevat Koukkaajat, Eiran Vihervillit, Eiran Partiotyöt ja Hipsut perheineen sekä yhteistyökumppanit ovat lämpimästi tervetulleita Päiväjuhlaan Agricolan kirkolle 19.9. klo 13 – 15. Juhlassa on luvassa iloista syntymäpäiväohjelmaa sekä tietysti kakkukahvit! Toivottavasti moni pukeutuisi partioasuun ja -huiviin juhlan kunniaksi.

Iltajuhla 🌚

Kaikki entiset ja nykyiset Koukkaaja-, Eiran Vihervilli-, Eiran Partiotyöt- ja Hipsu-johtajat ovat lämpimästi tervetulleita juhlistamaan lippukunnan 75-vuotista taivalta iltajuhlaan ravintola Saareen 19.9.2020!

Iltajuhlan aluksi tapaamme hukkuneiden muistomerkillä klo 17.30.

Juhlan hinta on noin 65€ sisältäen kolmen ruokalajin illallisen. Ilmoittaudu iltajuhlaan 30.5. Mennessä sivun alalaidan lomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet sekä lasku lähempänä juhlia. 

Juhlan ajankohta voi siirtyä, mikäli pandemiatilanne niin vaatii. Tiedotamme mahdollisista muutoksista täällä, sähköpostitse sekä Koukkajien somekanavissa.

Juhla-asioissa voi olla yhteydessä Johanna Vuolletiin: johanna.vuollet@gmail.com tai 044-5111920.

Ilmoittautuminen iltajuhlaan 💌

Suora linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://forms.gle/fMYLQSHdC1dLjnBx8
Tai täytä lomake alla.