Kesäleiri

2017 -KESÄLEIRI 31.7-6.8

Kesäleirin ajankohta on siirtynyt aiemmasta kesäkuun alusta elokuun alkuun useamman syyn summana. Toivottavasti tämä ei aiheuta liikaa ongelmia perheille, jotka ovat jo suunnitelleet kesäänsä. Korven Koukkaajien kesäleiriä vietetään perinteisesti lippukunnan Tavistholmen-saaressa Pernajassa. Seikkailijat ja sitä vanhemmat voivat osallistua leirille koko ajaksi 31.7.–6.8., kun taas sudenpentujen leiri alkaa torstaina 3.8. Leirillä on mahdollista olla myös lyhyemmän ajan.

Leiri jakaantuu karkeasti ottaen kahteen osaan. Seikkailijat ja vanhemmat ikäkaudet suorittavat leirin alussa (31.7.-1.8.) vaelluksen eli haikin. Haikilla Koukkaajat kulkevat leirivartioissa itse suunnistaen ja erilaisia taitoja kartuttavia rastitehtäviä suorittaen. Saaristomaisemissa tapahtuva haikki sisältää suunnistusta ja vartioiden välisiä leikkimielisiä kilpailuja. Yö vietetään luonnon helmassa laavuissa nukkuen. Haikilla perehdytään Pernajan seutuun ja etenkin sen upeisiin luontokohteisiin. Leirin toinen osa vietetään Tavistholmenin saaressa, jonne myös lippukunnan nuorimmat eli sudenpennut tulevat mukaan. Leirillä asutaan teltoissa, purjehditaan, rakennellaan ja tehdään muuta hauskaa partiotoimintaa.

Ilmoittautumislomake ja maksutiedot lähetetään muutaman viikon kuluttua. Etsimme tällä hetkellä tekijöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan leiriä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toteuttamaan leiriä, tai haluat lisätietoja leiristä ota yteyttä lippukunnanjohtajaan Lauri Huitulaan.

Lauri: +358 44 2722 066, lauri.huitula@aalto.fi