Koukkaaja-info, Retki, Talvileiri

Koukkaaja-info, 2017 alkuvuosi

Hei kaikki koukkaajat ja huoltajat! Tässä tietoa Korven Koukkaajien alkuvuoden 2017 tapahtumista.

Viikottaiset kokoukset jatkuvat 16.1. alkavalla viikolla, tai ryhmänjohtajan muuten ilmoittamana ajankohtana. Pääsemme heti alkuvuodesta retkeilemään runsaasti, ensin lippukunnan oman Hiutale-talviretken parissa 27.–29.1. ja sitten helmikuussa osallistumalla yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Helmi-talvileirille hiihtoloman aikana.

Kevätkausi tuo tullessaan myös muita yhteisiä tapahtumia, kuten kesäleirin ja legipurjehduksia. Näistä lähetämme lisätietoa alkuvuodesta. Ensi vuoden kokouksista ja muista ryhmän aikatauluista tiedottaa oma ryhmänjohtaja.

Hiutale 27.-29.1.2017

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään koko lippukunnan talviretki Hiutale yhdessä Helsingin Merilokkien kanssa! Kaikille ikäkausille on luvassa paljon mielekästä puuhailua, ohjelmaa ja erätaitojen hiomista. Retki järjestetään Lärkansissa Nuuksiossa.

Matkat retkelle ja takaisin

Sudenpennut saapuvat retkelle lauantaina yhdeksi yöksi, ja kaikki muut jo perjantaina. Korven Koukkaajilla on yhteiskuljetus perjantaina sekä lauantaina retkelle Mikael Agricolan kirkolta, ja sunnuntaina takaisin Mikael Agricolan kirkolle. Retkelle voi myös tulla ja poistua omalla autolla. Aikataulut ilmoitamme myöhemmin leirikirjeen välityksellä ilmoittautuneille, sekä Koukkaajien nettisivuilla.

Retken hinta ja maksaminen

Retki sisältyy vuoden 2017 kausimaksuun (lisätiedot: Kausimaksu ja tapahtumien osallistumismaksut 2017). Ei-kausimaksullisille ja Merilokeille retki maksaa sudenpennuille 20€ ja muille 30€. Retki tulee maksaa Korven Koukkaajien tilille FI16 1270 3000 2060 81 viitenumeroon 1339. Kun olet maksanut retkimaksun, lähetä kuva laskusta osallistujan nimen kera osoitteeseen hakanen.taru(at)gmail.com

Ilmoittautuminen alkaa 6.12 ja päättyy 24.12. Ilmoittaudu tästä!

Jälki-ilmoittautuminen jatkuu 13.1.2017 asti.

Nähdään Hiutaleella!

Terveisin retkenjohtajat:

Taru Hakanen
hakanen.taru(at)gmail.com
Puh. +358 40 7201730

Jenni Heloaho
Puh. +358 40 0680852
jenni.heloaho(at)gmail.com

Helmi-leiri

Hei!

Olemme osallistumassa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Helmi-talvileirille hiihtolomalla 21.-25.2.2017 (sudenpennut 23.-25.2.2017). Leiri järjestetään Nurmijärven Kiljavalla partiolaisten leirikeskuksen yhteydessä. Osallistujien ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja jatkuu 31.12. asti!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://päpa.fi/ilmoittaudu-helmelle.

Leirin hinta on kokoaikaisille leireilijöille 100 euroa ja sudenpennuille 60 euroa ja sisältää viikon leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista anoa vapautusta Pääkaupunkiseudun Partiolaisten stipendirahastosta. Korven Koukkaajien kausimaksun maksaneet saavat Helmi-leiristä 50% alennuksen, ks. lisätiedot: Kausimaksu ja tapahtumien osallistumismaksut 2017.

Helmi on partioleiri, jolla nukutaan kaminalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa. Päivisin leirillä tehdään partiomaisia talviaktiviteetteja sekä pidetään hauskaa uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa. Helmi on erinomainen mahdollisuus kokeilla talvileireilyä myös ensimmäistä kertaa. Leirillä kokeneemmat talvieräilijät auttavat kokemattomampia ja jokainen pääsee oppimaan jotain uutta.

Lisätietoa leiristä löydät tämän linkin takaa löytyvästä ensimmäisestä leirikirjeestä, lippukuntasi yhteyshenkilöltä sekä leirin nettisivuilta: http://päpa.fi/helmi2017.

Leiriterveisin,

Helmen yhteyshenkilö Eemil Soisalo