Myyjäiset

Joulumyyjäiset

Korven Koukkaajien joulumyyjäiset ovat täällä taas! 
Koukkaajien perinteisiä joulumyyjäisiä vietetään tänä vuonna lauantaina 19.11. kello 11–14 Johanneksen seurakuntatalolla, osoitteessa Korkeavuorenkatu 10. Koukkaajien toivotaan saapuvan paikalle kello 10.
Tuttuun tapaan myyjäisissä on ryhmien pitämiä kojuja, joissa he myyvät omien ryhmänjohtajien johdolla itse valmistamiaan tuotteita, herkkuja tai palveluita. Myynnissä on myös adventtikalentereita, paikan päällä tehtyä lounasta sekä arpajaiset!
Myös vanhemmat voivat osallistua myyjäistuotteiden tarjoamiseen sekä tapahtuman järjestämiseen. Lisäksi vanhemmat ovat perinteisesti osallistuneet myyjäisiin lahjoittamalla arpajaispalkintoja lippukunnan yhteisiin jouluarpajaisiin. Arpajaispalkinnoksi sopii erilaiset hyväkuntoiset käyttöesineet, yrityslahjat tai lahjakortit. Mahdollisia palkintoja voi lähettää lapsen mukana ryhmänjohtajalle kokoukseen.
Joulumyyjäiset ovat mukava tapa viettää lauantai perheen ja ystävien kanssa ja samalla tutustua Koukkaajiin sekä tukea lippukunnan toimintaa.
Myyjäisissä nähdään!
                                      koko_joulumyyjaiset_