Koukkaaja-info

Koukkaaja-info, syksy 2016

Koukkaaja-info, syksy 2016

Koukkaaja-info, syksy 2016

Hei koukkaajat ja koukkaajien huoltajat! Tässä etukäteistietoa Korven Koukkaajien syksyn 2016 tapahtumista. Lippukunnan syyskausi alkaa yhteisillä avajaisilla 22.8. ja jatkuu monipuolisen ohjelman merkeissä.

Seuraavana on listattu lippukunnan yhteisiä tapahtumia. Näiden lisäksi kukin ryhmä tekee omaa ohjelmaansa, omasta ohjelmasta saat ajantasaisimman tiedon ryhmänjohtajalta.

Syyskauden avajaiset 22.8.2016

Koukkaajien syyskausi lähtee käyntiin maanantaina 22.8. klo 18.00 Agricolan kirkolla. Luvassa grilliherkkuja, rastitehtäviä ja muuta mukavaa.

Tilaisuuden yhteydessä on oiva tilaisuus ilmoittautua mukaan toimintaan.

Viikoittaiset kokoukset alkavat avajaisviikolla, viikon 34 aikana. Ryhmänjohtajat tiedottavat kokouksista vielä ryhmän jäsenille ja vanhemmille erikseen.

Sudenpenturetki Hiillos-Pokémon 8.–9.10.2016

Korven Koukkaajat järjestää la-su 08.-09.10. sudenpentujen oman Hiillos-Pokémon -retken Tavistholmenissa. Retkellä sudenpennut pääsevät retkeilytaitojen hiomisen lisäksi harjoittelemaan pokémonkouluttajan tärkeitä taitoja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen su 25.09.2015 mennessä: https://koukkaajat.fi/tapahtumat/hiillos-pokemon/

Syysvaellus 30.9–2.10.2016

Tarpojat ja sitä vanhemmat koukkaajat lähtevät yhdessä vaellukselle Nuuksioon syyskuun lopussa. Vaelluksessa liikutaan vartioissa eri tasoisia reittejä pitkin, suoritetaan tehtäviä rasteilla ja kerrytetään vaelluskokemusta. Illaksi kokoonnutaan yhteen fiilistelemään päivän saavutuksia.

Ilmoittaudu mukaan 23.9. mennessä tämän linkin kautta: https://koukkaajat.fi/tapahtumat/syysvaellus/.

Tarpojien syysleiri

Koukkaajien tarpojaosasto osallistuu syysleirille yhdessä Kuksien ja Vuorenhaltioiden kanssa. Suuri ja upea viiden päivän syysleiri on koulujen syysloman aikana. Varatkaa päivät ylös, tästäkin tulee lisätietoa myöhemmin.

Adventtikalenterit

Korven Koukkaajat osallistuu perinteisen Partiolaisten adventtikalenterin myyntikampanjaan loka–marraskuussa. Kalenterimyynnistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin syksyllä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan isomman määrän adventtikalentereita esimerkiksi yrityksesi joulumuistamiseksi, voit tiedustella asiaa lippukunnan hallitukselta

Joulumyyjäiset 19.11.

Korven Koukkaajien perinteisiä joulumyyjäisiä vietetään tänä vuonna lauantaina 19.11. kello 11–14 Johanneksen kirkon seurakuntatilassa. Viime vuoden tapaan jokainen ryhmä osallistuu myyjäisten järjestämiseen, ja ryhmän jäsenet myyvät myyjäisissä oman ryhmänjohtajansa johdolla itse valmistamiaan tuotteita, herkkuja tai palveluita. Osallistuminen on hauskaa ja palkitsevaa! Myös vanhemmat voivat osallistua myyjäistuotteiden tarjoamiseen sekä tapahtuman järjestämiseen. Lisäksi vanhemmat ovat perinteisesti osallistuneet myyjäisiin lahjoittamalla arpajaispalkintoja lippukunnan yhteisiin jouluarpajaisiin.

Itsenäisyyspäivän lupauksenanto 6.12.

Uudet koukkaajat antavat partiolupauksensa ja saavat huivinsa itsenäisyyspäivän kirkon yhteydessä 6.12. Kirkkokahveilla jaetaan muita syksyllä suoritettuja partiomerkkejä.

Muut tapahtumat

Lippukunnan tapahtumakalenterin löydät osoitteesta https://koukkaajat.fi/tapahtumat/