Retki

Kertomus lippukuntaretkeltä

Lippukuntaretki Lean Lahppon  18.-20.3.2016

Kokoonnuimme asemalla klo 16.50 perjantaina ja junaan astuimme vasta puolen tunnin päästä. Junassa olimme noin puolisen tuntia ja sen jälkeen saavuimme Espooseen. Nousimme aseman bussipysäkiltä noin klo 17.25. Vavakalle tulimme jo pimeän tultua
toinen ryhmä oli jo kolannut teltalleen puhtaan aukean. Yöllä ykkösteltassa oli kylmää, koska kamiinaa ei saatu lämpiämään. Seuraava päivä oli aurinkoinen ja iloa täynnä. Lipun nostivat seikkailijat Emmi ja Satu. Aamulla seikkailijat, tarpojat ja samoajat lähtivät haikille ja sudenpennut vuolivat makkaratikkuja. Haikilla oli 5 rastia ja kaikilla niistä oli jotain hauskaa tekemistä. Kansallispuiston maisemat olivat upeat joten haikilla oli mahtavaa! Kun saavuimme Vavakalle sudenpennut olivat leikkimässä leikkejään. Illalla oli Meksikoteema ja söime nachoja herkullisen dipin kanssa. Rikoimme myös koti/kämppä tekoisen pinatan. Menimme nukkumaan joskus klo 9 ja 10 välillä. Jaoimme kipinävuorot ja annoin kelloksi oman Pietarista ostamani taskunauriin, jonka nimi on Dimitri Vladimir  Kolja Aleksander Malinikov. Aamulla pakkasimme, söimme Lappilaista aamupalaa ja 1 ryhmä lähti Leon johdolla noin klo 12. Noin klo 13 lähti bussipysäkille 2 ryhmä odotimme bussia noin 20 minuuttia ja astuimme bussi nro 25.  Retki oli päättynyt.

Kirjoitti Ville, Tyynysotilaat.