Aikuiset, Roihu, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Vaeltajat

Roihu-vuoden avajaisnuotio 18.1.2016

roihu_rgb_musta_txt

Vuosi 2016 on partiossa Roihu-vuosi, jolloin tehdään asioita yhdessä roihuavalla innolla. Korven Koukkaajat avaa Roihu-vuoden omalla avajaisiltanuotiolla, joka järjestetään Agricolan kirkolla maanantaina 18.1. klo 18–19. Tapahtuman yhteydessä on mahdollista paitsi tavata lippukunnan johtajistoa myös ilmoittautua sudenpentujen ja seikkailijoiden Kipinä-kesäleirille (Tavistholmen 9.–13.6.2016) sekä tarpojien ja sitä vanhempien partiolaisten Roihu-leirille (Evo 20.–28.7.2016).

Kesän leireille voit ilmoittautua myös suoraan: Kipinä-ilmoittautuminen

Toivotamme lippukunnan jäsenet vanhempineen lämpimästi tervetulleiksi Korven Koukkaajien Roihu-vuoden avajaisnuotiolle!

Otattehan mukaan riittävästi lämmintä vaatetta sekä oman kynttilän.

Viikoittaiset kokoukset jatkuvat 18.1. alkavalla viikolla.