Joulukampanja, Myyjäiset

Joulumyyjäiset 14.11.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja Korven Koukkaajien perinteisiä joulumyyjäisiä vietetään tänä vuonna lauantaina 14.11. kello 11-14 Johanneksen kirkon seurakuntatilassa, Korkeavuorenkadun kulmassa.

Tänä vuonna jokainen ryhmä osallistuu myyjäisiin. Ryhmät valitsevat ryhmänjohtajansa kanssa itselleen etukäteen myyjäisten vastuualueen, josta tiedotetaan myös vanhempia. Lasten toivotaan olevan myyjäisissä paikalla kello 10. Myös kaikki vanhemmat ovat tervetulleita auttamaan tapahtuman järjestämisessä. Osallistuminen on hauskaa ja palkitsevaa toimintaa, sillä myyjäistuotot käytetään ensi vuoden ohjelman tekemiseen.

Myyjäiset ovat Koukkaajille vuoden tärkein varainkeruutapahtuma. Myyntipöytien lisäksi myyjäisissä on lippukunnan perinteiset jouluarpajaiset, joita varten keräämme ennen myyjäisiä arpajaispalkintoja. Arpajaispalkinnoksi sopii hyväkuntoiset käyttöesineet, yrityslahjat tai esimerkiksi lahjakortti. Arpajaispalkintoja voi lähettää lapsen mukana ryhmänjohtajalle ryhmän omaan kokoukseen tai niitä voi tuoda kololle perjantaina 13.11. kello 16-18.

Myyjäisissä on tänäkin vuonna saatavilla partiolaisten adventtikalentereita. Tarjolla on myös Koukkaajien herkullista lohikeittoa sekä tietysti kahvia ja jouluherkkuja!

Varaattehan mukaanne käteisrahaa jouluisia ostoksia varten.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Oma ryhmänohjaaja, sekä
Inka Liukkonen 0400 251704

JOULUMYY