Aikuiset, Vaeltajat

Tule johtajaksi!

Koukkaajat kaipaavat ryhmänjohtajia ja aikuisia tukihenkilöitä mukaan toimintaan.

Tulisitko avuksi vetämään 7–9 -vuotiaiden sudenpentujen tai 10–12 -vuotiaiden seikkailijoiden ryhmiä? Pari tuntia viikossa sinun aikaasi varmistaa huipun harrastuksen noin 15 lapselle! Johtajana ei tarvitse toimia yksin: ryhmiä johdetaan pareittain, ja lisäksi tarjoamme kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen. Avoin asenne ja halu toimia partiossa riittää. Suurin osa pesteistä ei vaadi aiempaa tietämystä partiosta tai ihmeellisiä erityistaitoja.

Nämä ja muut avoimet pestit löydät osoitteesta ​koukkaajat.fi/liity/parhaat-pestit/. Vaikkei aikaa akelaksi asti olisikaan, ota silti yhteyttä, ja tule vaikka syksyn sudenpenturetkelle maistelemaan partion parhaita paloja!

Koukkaajajohtajiin voit tulla tutustumaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Bonfire-rekrytointi-iltanuotiotapahtumassa Tervasaaressa 15.9. klo 18.30–21.
Lisätietoja Facebook-tapahtumassa: BONFIRE – Urbaani iltanotski.
Nähdään siellä!

akelamainos