Seikkailijat

Glittersorsien purjehdus 2.-3.5.

Me olimme purjehduksella viikonloppuna. Mukana oli Ava, Suvi, Anna, Amanda, Fanny, Ella ja Elina. Förstinä ja kipparina olivat Janne, Mikko ja Meri. Menimme Porvoon saaristoon. Olimme siellä yötä ja nukuimme Närpällä. Purjehdus kesti noin 4 tuntia.  Purjehduksen aikana meillä oli myös kahden tunnin välein vaihtuva vahtivuorot. Oli vapaavahti ja ajovahti. Vapaavahti teki ruoan ja ajovahti hoiti ajamisen ja navigoinnin. Ensimmäisenä päivänä ruoaksi oli kalapuikkoja ja perunamuusia. Illalla kun olimme perillä menimme saunomaan ja olimme iltanuotiolla. Saimme nakkisämpylöitä ja suklaabanaaneja. Heräsimme aamulla noin kahdeksan aikaan ja söimme heti aamiaisen. Aamiaiseksi oli puuroa ja leipää. Sen jälkeen lähdimme kotia päin. Lounaaksi meillä oli sunnuntaina riisiä ja kanakastiketta. Sen jälkeen noin 2-3 tuntia myöhemmin olimme perillä satamassa Carusel-kahvilan takana. Lopuksi siivosimme veneen ja saimme ylemmän tason purjehdusmerkit. Purjehduksen päätyttyä saimme sokerikorppuja ja kaikki menivät kotiin. Purjehdus oli kiva, vaikka sää ei ollut paras mahdollinen.

 

-Glittersorsat