Talvileiri

Helmi-talvileiri 2015

Huikea Helmi-talvileiri kokosi yli 400 pääkaupunkiseutulaista partiolaista Inkoon Kavalahteen talvilomaviikolla. Koukkaajista osallistujia oli yli 20!

IMG_5320
Leirimerkin valmistusta auringonpaisteessa

Sudenpennut viettivät leirissä kaksi kokonaista yötä ja muut leiriläiset olivat paikalla tiistaista lauantaihin asti. Leirissä nukuttiin kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa, joissa suurin osa pääsi pitämään kipinämikkovuoroja yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Leiriläiset pääsivät rakentelemaan omaa Etelä-Helsingin Snöge-leiriä, jossa meidän lisäksi oli muitakin alueen lippukuntia. Ohjelmassa oli mm. Eräfestarit joissa bongailtiin eläimiä ja harjoiteltiin tulen käsittelyä, veistelyä ja puukon teroitusta ja opittiin monia muita hyödyllisiä erätaitoja. Rantafestareilla oli mm. naskaliformulat ja napakelkka. Haikilla leiriläiset pääsivät kiertämään rasteja, joista yhdessä sai paistaa poppareita nuotiolla. Leiripäivistä on kasattu videoita, jotka löytyvät täältä.

Aftermovie julkaistaan noin kuukauden viiveellä. Muita uutisia voi lukea Helmen nettisivuilta helmi.partio.fi.

IMG_5319
Valmis leirimerkki

Virallisia kuvia löytyy Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Flickr-käyttäjältä: https://www.flickr.com/photos/partiokuuluukaikille/

– ”Kelpo leiri!” kommentoi Snögen kyläpäällikkö Leo Jäppinen.