Sudarisiivet 2020

Sudarisiivet on sudenpentujen ilmapartiotapahtuma lauantaina 7.3. klo 10–14, jossa suoritetaan Avaruus-jälki. Tapahtumassa opitaan hauskoja tietoja ja taitoja erilaisia avaruuden lentäviä härveleitä askarrellen. 🛰🚀🛩

Tapahtuma on käynnissä klo 10-14. Rastien kiertäminen kestää reilut pari tuntia, paikalle kannattaa siis saapua aamupäivän puolella.

Sudarisiivet pidetään Malmin Tuulenkävijöiden kololla Malmin lentokentällä. MaTun kolo on Suomen Ilmailuliiton talossa heti lentokentän sisääntuloportin jälkeen tien vasemmalla puolella. Paikalle pääsee julkisilla, mm. bussilla 77.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan osallistutaan sudarilaumoittain oman johtajan tai yksin oman huoltajan kanssa. Ilmoita myös huoltaja / johtajat Kuksassa, että osaamme varautua päivään riittävästi. (Osallistumismaksu koskee vain sudareita.)

Ilmoittautuminen kuksassa: https://kuksaan.fi/33369

HUOM! Mikäli haluatte tulla yhdessä Koukkaajien kanssa, niin ilmoittakaa siitä lisäksi Tarulle taru.airola@gmail.com, jotta tiedämme montako Koukkaajasudaria tulee yhdessä matkaan! 

Yhteislähdön tapaamispaikka on Rautatientorilla laiturin 6 takana, josta lähtee bussi numero 77.

Lähtö: klo 10:00 (bussi lähtee varttia yli)

Paluu: klo 14:00 sama bussi, sama paikka

Yhteislähtöön ja tapahtumaan mukaan tulevat Jenni (+358 40 0680852) ja Minna (+358 50 5123560).

Maksu

Osallistumismaksu 5 €/sudari sisältää aktiviteetit, jälkimerkin, makkaran ja mehun. Paikalla on kioski, josta voi ostaa hedelmiä ja muuta pientä purtavaa. Maksu käteisellä tapahtumassa.

Varustelista

Pakatkaa sudarille mukaan tapahtumaan:

  • Vesipullo
  • Sään mukaiset vaatteet
  • Pientä evästä jos haluatte
  • Partiohuivi

 

Tervetuloa!

Lisätietoja: sudarisiivet@ilmapartio.fi

Mainos: sudarisiivet2020