Legipurjehdus 2021

 

Korven Koukkaajat järjestää kesällä perinteisiä viikon mittaisia legipurjehduksia Saaristomerellä. Tänä vuonna miehistön vaihto tehdään joka legillä Turussa eli purjehdus alkaa ja päättyy Aurajoen varrelle. Legisatamaan matkustetaan yhdessä Helsingistä lähtöpäivän aamuna ja takaisin Helsinkiin palataan legin viimeisen päivän iltana, eli esim. 2. legille osallistujat lähtevät 4.7. yhdessä Helsingistä aamupäivän aikana ja palaavat Helsinkiin 11.7. viimeistään illalla.

Kiinnitämme purjehdusten aikana erityistä huomiota hygieniaan koronaviruspandemian vuoksi. Sairaana, edes pienessä flunssassa, ei voi osallistua legille, jotta ei vahingossa tartuta muita. Jos sairastut ennen legiä, ole yhteydessä legin kippariin. Palautamme purjehdusmaksun, jos joudut perumaan osallistumisen sairastumisen vuoksi.

Ole yhteydessä Julia Kilpeen (juliakilpi(at)gmail.com), jos sinulla on turvallisuuteen tai hygieniaan liittyviä kysymyksiä tai jos haluat tiedustella purjehduksiin tai osallistumiseen liittyvistä asioista. Mikäli et saanut vahvistus- tai jonoilmoitussähköpostia niin ole myös silloin yhteydessä Juliaan.

Kuksa-ilmoittautumisen teknisen puolen kanssa tukea saat tarvittaessa jäsenrekisterinhoitaja Paisteelta (paiste.maenpaa(at)gmail.com).

Legipurjehdus jakautuu seuraaviin pätkiin:

Legi 1 – 28.6.-4.7. – Päivitys 26.5.2021: !!!tarpojapaikat täynnä!!!

Legi 2 – 4.-11.7. – Päivitys 26.5.2021: !!!tarpojapaikat täynnä!!!

Legi 3 – 11.-18.7.

Legi 4 – 18.-25.7. – Päivitys 26.5.2021: !!!tarpojapaikat täynnä!!!

 

Hinnat

Legien hinta on 15 euroa per purjehduspäivä, minkä lisäksi perimme siirtymämaksun kattamaan kuljetuskulut Helsingistä vaihtopaikalle ja takaisin. Lähetämme laskun sähköpostiinne kesäkuun aikana. Purjehdusmaksu tulee olla maksettu ennen legin alkua.

Jos osallistuminen mietityttää legin hinnan vuoksi, voi osallistumismaksuihin hakea avustusta avoimella hakemuksella 2.6.2021 asti. Hakemus jätetään lippukunnanjohtaja Nooralta, (noora.kankare(at)partio.fi), ja se käsitellään hallituksen kesken.

Legi 1 – 105 € + yhteiskuljetuksista perittävät siirtymämaksut

Legi 2 – 120 € + yhteiskuljetuksista perittävät siirtymämaksut

Legi 3 – 120 € + yhteiskuljetuksista perittävät siirtymämaksut

Legi 4 – 120 € + yhteiskuljetuksista perittävät siirtymämaksut

 

Ilmoittautuminen

Jokaiselle viikolle on varattu paikat neljälle tarpojalle ja kahdelle ryhmänjohtajalle. Paikat täytetään porrastetusti ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarpojien ilmoittautuminen aukeaa 17.5. ja on auki 30.5. asti. Tarpojat voivat ilmoittautua myös yleisessä ilmoittautumisessa, mutta silloin ei ole enää varattu erityistä kiintiötä tarpojille, vaan kaikki paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sovi siis kaverin kanssa, mille viikolle haluatte, ja ilmoittaudu täyttämällä ilmoittautumislomake Kuksassa.

Ryhmänjohtajien ilmoittautuminen aukeaa 31.5. ja on auki 6.6. asti, minkä jälkeen aukeaa kaikille tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille koukkaajille suunnattu yleinen ilmoittautuminen.

Ennen ilmoittautumisajan alkua lähetettyjä lomakkeita ei huomioida. Alussa ilmoittautua saa vain yhdelle legiviikolle, jotta voimme taata legipurjehduskokemuksen mahdollisimman monelle halukkaalle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.6., jonka jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja Julialta (juliakilpi(at)gmail.com). Sen jälkeen saa myös halutessaan ilmoittautua toiselle legille, jos jäljellä on vapaita paikkoja.