Legipurjehdus 2020

purjeet_header.jpg

Kaikki legit ovat täynnä, kuksan kautta voi ilmoittautua varasijalle.

Korven Koukkaajat järjestää kesällä taas perinteisiä viikon mittaisia legipurjehduksia. Legipurjehdukset ovat tarkoitettuja tarpojille (12-15 vuotiaille) ja sitä vanhemmille. Purjehduksen päivämäärät on nyt varmistettu, mutta kohteet ovat vielä auki johtuen koronaviruksen aiheuttamasta epävarmuudesta. Purjehduskohteet varmistuvat viimeistään kesäkuun aikana ja olemme yhteydessä kaikkiin purjehduksille ilmoittautuneille kun reittisuunnitelma varmistuu. Lähdemme aina yhdessä Helsingistä lähtöpäivän aamuna ja palaamme yhdessä takaisin Helsinkiin legin viimeisen päivän iltana, eli esim. 2 legille osallistujat lähtevät 28.6 yhdessä Helsingistä aamupäivän aikana ja palaavat Helsinkiin 5.7 viimeistään illalla.

Kiinnittämme tänä vuonna erityishuomiota hygieniaan purjehdusten aikana koronaviruspandemian vuoksi. Sairaana, edes pienessä flunssassa, ei voi osallistua legille, jotta ei vahingossa tartuta muita. Jos sairastut ennen legiä ole yhteydessä legin kippariin tai meripartiovaastava Lauriin. Palautamme purjehdusmaksun jos joudut perumaan osallistumisen sairastumisen vuoksi.

Ole yhteydessä meripartiovastaava Lauri Huitulaan lauri.huitula(at)gmail.com tai p. 044 2722 066, jos sinulla on turvallisuuteen tai hygieniaan liittyviä kysymyksiä tai jos haluat tiedustella purjehduksiin tai osallistumiseen liittyvistä asioista. Mikäli et saanut vahvistus- tai jonoilmoitussähköpostia niin ole myös silloin yhteydessä Lauriin.

Kuksa-ilmoittautumisen teknisen puolen kanssa tukea saat tarvittaessa jäsenrekisterinhoitaja Hanna Soljalta, hsolja(at)gmail.com tai p. 050 534 1001

Kesäpurjehduksella on valittavana seuraavat legit:

Legi 1 22.6.-28.6.

Legi 2 28.6.-5.7.

Legi 3 5.7-12.7.

Legi 4 20.7-26.7

Hinnat

Legien hinta on 15 € per purjehduspäivä, minkä lisäksi perimme siirtymämaksun kattamaan kuljetuskulut Helsingistä vaihtopaikalle ja takaisin. Siirtymämaksu varmistuu samalla kuin reittisuunnitelma varmistuu, mutta se tulee olemaan korkeintaan 50 €. Lähetämme laskun sähköpostiinne kesäkuun aikana, purjehdusmaksu tulee olla maksettu ennen legin alkua. Kuitti maksetusta laskusta tulee näyttää kipparille/ryhmänjohtajalle lähtöpäivänä. Jos osallistuminen mietityttää legin hinnan vuoksi, niin Koukkajien hallitus myöntää tarvittaessa avustuksia osallistumismaksuihin, ole tällöin yhteydessä Lauriin.

Legi 1 105€ + siirtymämaksu

Legi 2 120€ + siirtymämaksu

Legi 3 120€ + siirtymämaksu

Legi 4 105€ + siirtymämaksu

Tarpojien ja ryhmänjohtajien ilmoittautuminen

Jokaiselle viikolle on varattu paikat neljälle tarpojalle ja kahdelle ryhmänjohtajalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Tarpojien ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 13.5. klo 18.00 kuksassa ja on auki maanantai iltaan 18.5. klo 18 asti. Tarpojat voivat ilmoittautua myös yleisessä ilmoittautumisessa joka aukeaa keskiviikona 20.5 klo 18, mutta silloin ei ole enää varattu erityistä kiintiötä tarpojille, vaan kaikki paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sovi siis kaverin kanssa, mille viikolle haluatte, ja ilmoittaudu täyttämällä ilmoittautumislomake kuksassa. 

Ilmoittautumislinkit legeille:

Legi 1: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34713

Legi 2: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34710

Legi 3: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34715

Legi 4: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34714

Ryhmänjohtajien ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 18.5. klo 18 ja on auki keskiviikkoiltaan klo 18 asti, minkä jälkeen aukeaa yleinen ilmoittautuminen.

 

Samoajien, vaeltajien ja aikuisten ilmoittautuminen

Muiden johtajien ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 20.5. klo 18.00, jolloin kaikki jäljellä olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös johtajat ilmoittautuvat täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kuksassa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ennen ilmoittautumisajan alkua lähetettyjä lomakkeita ei huomioida.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on on 7.6, minkä jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja Laurilta, ja sen jälkeen saa myös halutessaan ilmoittautua toiselle legille jos jäljellä on vapaita paikkoja.

Lisätietoja legeistä saat Koukkaajien meripartiovastaavalta Lauri Huitulalta: lauri.huitula(at)gmail.com, p. 044 2722 066.