Korpi raikuu 2020 (peruttu)

Korven Koukkaajien 75-vuotisen taipaleen kunniaksi lippukuntaretki kantaa tänä keväänä hyvin koukkaajamaista nimeä. Tule juhlistamaan arvokkaasti ikääntyvää lippukuntaamme Urholan partiokämpälle Kavalahden leirintäalueelle. Perinteisen partiohenkisen temmellyksen lisäksi luvassa on eräänlainen ”kesäleirilarppi”, sillä koukkaajaperinteitä kunnioittaen luvassa on monia Tavistholmenista tuttuja ohjelmanumeroita. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa virallista partioviikkoa kuin omaa lippukuntaa juhlistaen. Laitetaan korpi raikumaan!

Juhlavuoden kunniaksi koko lippukunta on retkellä kaksi yötä, perjantaista sunnuntaihin. Omalla kyydillä retkelle on mahdollista osallistua lyhemmäksikin ajaksi. Sudenpennut nukkuvat retkellä kämpässä, muut kamiinalämmitteisessä talviteltassa. Leirimme sijaitsee Inkoossa osoitteessa Björnvikintie 109.

Matkat retkelle ja takaisin

Lähtö retkelle tapahtuu Tehtaankadulta Agricolan kirkon edestä perjantaina 24.4. klo 17.30. Paluu sunnuntaina on samaan paikkaan suunnilleen klo 14.00.

Maksut ja ilmoittautuminen

Retken hinta on 30 euroa ja maksetaan Korven Koukkaajien tilille FI16 1270 3000 2060 81 viitteellä 3939. Retkimaksu on oltava maksettuna viimeistään 10.4. Retkelle osallistuminen edellyttää retkimaksun lisäksi, että osallistujalla on Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna vuodelle 2020. Mikäli olet epävarma jäsenmaksutilanteestasi, ole yhteydessä Kuksa-vastaava Hannaan, hsolja(at)gmail.com.

Ilmoittautumisaikaa on 31.3.2020 saakka. Ilmoittaudu täyttämällä lomake Kuksassa: (Linkki lisätään viikolla 12). Tarvittaessa ilmoittautumisessa auttaa Kuksa-vastaava Hanna, hsolja(at)gmail.com.

Yhteystiedot

Lisätietoa retkestä saa omalta ryhmänjohtajalta ja retkenjohtaja Lotta Männistöltä, lottavilma(at)gmail.com tai p. 045 112 3399.