Korpi raikuu 2020

Korven Koukkaajien 75-vuotisen taipaleen kunniaksi lippukuntaretki kantaa tänä syksynä hyvin koukkaajamaista nimeä. Tule juhlistamaan arvokkaasti ikääntyvää lippukuntaamme Nuuksion leirintäalueelle. Perinteisen partiohenkisen temmellyksen lisäksi luvassa on eräänlainen ”kesäleirilarppi”, sillä koukkaajaperinteitä kunnioittaen luvassa on monia Tavistholmenista tuttuja ohjelmanumeroita.  Laitetaan korpi raikumaan!

Sudenpennuille retki kestää lauantaista sunnuntaihin, muille koko viikonlopun. Vanhemmat lapset nukkuvat ensimmäisen yön kämpässä ja toisen kamiinalämmitteisissä talviteltoissa. Sudenpennut yöpyvät kämpässä. Retkemme sijaitsee Espoossa, osoitteessa Ruuhijärventie 11.

Matkat retkelle ja takaisin

Seikkailijat ja sitä vanhemmat: Lähtö Rautatieaseman palloukkojen edestä perjantaina 23.10. klo 17.10. Paluu sunnuntaina on samaan paikkaan noin klo 12.40. Sudenpennut: Lähtö Rautatieaseman palloukkojen edestä lauantaina 24.10. klo 9.00. Paluu sunnuntaina on samaan paikkaan suunnilleen klo 12.40. Retkelle voi tulla myös omalla kyydillä, jolloin lyhyemmäksikin ajaksi osallistuminen onnistuu.

Maksut ja ilmoittautuminen

Retken hinta on 20 (sudenpennut)/30 euroa ja maksetaan Korven Koukkaajien tilille FI16 1270 3000 2060 81 viitteellä 3939. Retkimaksu on oltava maksettuna viimeistään 21.10. Retkelle osallistuminen edellyttää retkimaksun lisäksi, että osallistujalla on Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna vuodelle 2020. Mikäli olet epävarma jäsenmaksutilanteestasi, ole ajoissa yhteydessä Kuksa-vastaava Hannaan, hsolja(at)gmail.com.

Ilmoittautumisaikaa on 15.10.2020 saakka. Ilmoittaudu täyttämällä lomake Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37605. Tarvittaessa ilmoittautumisessa auttaa Kuksa-vastaava Hanna, hsolja(at)gmail.com.

Yhteystiedot

Lisätietoa retkestä saa omalta ryhmänjohtajalta ja retkenjohtaja Lotta Männistöltä, lottavilma(at)gmail.com.