Kliffa-kesäleiri 2018

Tänä kesänä koukkaajat osallistuvat koko lippukunnan voimin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri Kliffalle, joka järjestetään Evon leirintäalueella Hämeenlinnassa. Leiri on järjestyksessään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kahdeksas piirileiri, jonka mottona on ”Yhdessä enemmän uutta”. Kliffalla meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien partiokavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy jotain uutta: suuri leirikokemus, jossa olemme kaikki osallisia. Leirille odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta. Piirileiritunnelmaan voi virittäytyä jo nyt osoitteessa www.kliffa2018.fi. Ilmoittautuminen päättyy 5.3.

 

Osallistujailmoittautuminen 15.1.2018–5.3.2018

Ilmoittauttuminen Kliffalle on auki 15.1.5.3. Ilmoittautuminen tehdään partiorekisteri Kuksan tunnuksilla Kliffan nettisivuilla

Jokainen ilmoittautuu itse, alaikäisen partiolaisen ilmoittaa huoltaja. Tähän tarvitaan partioID eli tunnukset Kuksaan. Nämä tunnukset saat lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta, joka on tällä hetkellä Julia Kilpi (juliakilpi@gmail.com, 040 516 4259). Jos et ole varma, onko sinulla toimivaa partioID:tä, kannattaa ilmoittautumisen kanssa olla hyvissä ajoin liikkeellä.

 

Leirimaksu

Maksujen perusteena olevat iät lasketaan 23.7.2018 mennessä täytetyin vuosin. Kliffa ei kuulu Korven Koukkaajien kausimaksuu, vaan sen jokainen maksaa erikseen.

 

Pitkä Kliffa 210 € (23.-31.7. )
Leiriläiset seikkailijasta aikuisiin (10-vuotiaat ja sitä vanhemmat). Seikkailijat ja tarpojat lähtevät leiristä hieman aiemmin 30.7. Hinta sisältää kuljetukset.

Lyhyt Kliffa 130 € (23.-26.7.)
Sudenpennuille (7-9 v.) sekä muille, jotka haluavat leireillä lyhyemmän ajan.
Hinta sisältää kuljetukset. Lyhyeen Kliffaan voi myös yhdistää lisäpäiviä päiväleirimaksulla, kts. lisätiedot alta.

Päiväleirimaksu 35 €
Päiväleirimaksulla saat viettää vuorokauden leirissä ja sillä saat 4 ateriaa. Esimerkiksi: jos saavut iltapäivällä ja ensimmäinen leiriateriasi on päivällinen, sinulle on tarjolla vielä seuraavan päivän lounas, jonka jälkeen maksamasi leirivuorokausi päättyy. Päiväleirimaksu ei sisällä kuljetuksia leirille tai leiriltä.

Rakennusleiri 19.-22.7. ja purkuleiri 31.7.-3.8.
Rakennus- ja purkuleiri ovat ilmaisia ja purkuleirin loppuun asti oleville maksetaan 20 € hyvitys riippumatta siitä, onko osallistunut itse leirille vai ei.

Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta perua osallistuminen leirille maksutta viimeistään 31.5.2018, mikäli kesätyö osuu leirin päälle tai ei saa lomaa leirin ajaksi vakituisesta työstään.

Leirimaksut laskutetaan suoraan osallistujilta yhdessä erässä ilmoittautumisen päätyttyä keväällä 2018.


Taloudelliset syyt eivät estä Kliffalle osallistumista!

Leiriosallistumisen tueksi voi ilmoittautumisen yhteydessä hakea stipendiä, esimerkiksi opiskelijat ja muut pienituloiset. Sisaralennuksia Kliffalla ei ole, joten avustukset ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, joista useampi partiolainen osallistuu Kliffalle. Avustusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kuksassa.

Stipendivaihtoehdot ovat 50 €, 100 € ja täysi leirimaksu. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua tai osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendit käsittelee leiriorganisaatiosta ja Pääkaupunkiseudun partiolaisista erillään toimiva stipendiryhmä. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saanut voi peruuttaa ilmoittautumisen maksutta 31.5.2018 asti.

 

Kliffalle virittäytyminen

Kliffan ohjelmatiimi julkaisee alkuvuodesta ennakkotehtäviä, joiden kanssa leiritunnelmaan voi virittäytyä kevään kokouksissa. Tammikuun Hepun välissä ilmestyvä Kliffa-liite sisältää myös ensimmäisen osan Kliffan tarinaa, jonka voidaan lukea vaikkapa kokouksen päätteeksi iltasaduksi. Tarina löytyy liitteen takakannesta.

 

Kysyttävää?

Koukkaajien Kliffa-yhteyshenkilönä ennen leiriä toimii lippukunnanjohtaja Hanna Solja, hsolja@gmail.com tai 050 534 1001.

Kuksa-ilmoittautumisten kanssa auttaa Julia Kilpi, juliakilpi@gmail.com tai 040 516 4259.

— lisäinfoa seuraa myöhemmin —