Kliffa-kesäleiri 2018

Piirileiri Kliffa on pian täällä! Kliffa-kesäleiri pidetään 23.-31.7.2018 ja sudenpennut leireilevät 23.–26.7.2018. Leirille ilmoittaudutaan 15.1.–5.3.2018 välisenä aikana. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksan kautta. Alle 18-vuotiaat ilmoitetaan leirille huoltajatunnuksilla. Varmistattehan siis, että kaikkien huoltajatunnukset ovat Kuksassa kunnossa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy ilmoittautumisen alkaessa leirin nettisivuilta: www.kliffa2018.fi.    

Kliffan ohjelmatiimi julkaisee alkuvuodesta ennakkotehtäviä, joiden kanssa leiritunnelmaan voi virittäytyä kevään kokouksissa. Tammikuun Hepun välissä ilmestyvä Kliffa-liite sisältää myös ensimmäisen osan Kliffan tarinaa, jonka voidaan lukea vaikkapa kokouksen päätteeksi iltasaduksi. Tarina löytyy liitteen takakannesta.

Kliffan nettisivuille ilmestyy jatkuvasti uusia pestejä. Käy kurkkaamassa, löytyisikö juuri sinulle unelmien pesti. Jos mikään pesteistä ei napannut ei hätää! Kliffalla kokeillaan uuden uutukaista pestivartio-järjestelmää, jossa leiriläiset samoajista aikuisiin pääsevät kokeilemaan erilaisia tekijäpestejä leirin aikana: kliffa2018.fi/pestit 

— lisäinfoa seuraa myöhemmin —