Johtajiston syksy 2019

Närpän ja Mansikan telakointi 12.-13.10.

Koukkaajien purjehduskausi päättyy lokakuussa, kun 38-jalkainen s/y Närppä ja 22-jalkainen s/y Mansikka nousevat talviteloille. Jos sinua kiinnostaa Närpän talkoisiin osallistuminen, liity alla olevaan Whatsapp-ryhmään niin kuulet tuoreimman tiedon päivämääristä ja avun- tarpeesta. Mitään ei tarvitse tietää tai osata, me opetamme!

Koukkaajaveneiden telakointi -whatsapp  

Jos et käytä Whatsappia tai halua liittyä keskusteluun, voit olla yhteydessä suoraan meripartiovastaava Lauri Huitulaan (lauri.huitula(a)gmail.com).

 

Tavan talkoot 25.-27.10.

Valmistellaan Tavistholmen talven tuloa varten. Hommaa ei ole paljon, joten aikaa jää myös saunomiseen ja syömiseen. Ilmoittautuminen aukeaa lähipäivinä.

 

14.11. Syyskokous klo 17.30 – 19.30

Lippukunnan sääntömääräinen syyskokous, kaikki lippukuntalaiset tervetuloa!

 

30.11. Joulumyyjäiset

Perinteiset lippukunnan joulumyyjäisest järjestetään Agricolan kirkon Kryptassa. Jokainen ryhmä valmistaa myyjäisiin jotain myytävää ja tilaisuuteen tulee myös kannatusyhdistyksen kanttiini. Joulumyyjäiset on adventtikalentereiden myynnin ohella lippukunnan tärkein varainkeruutapahtuma. Lisätietoja Jenni Heloaholta.

 

6.12. Itsenäisyyspäivä kirkko ja lupauksenanto

Uudet partiolaiset antavat partiolupauksen ja saavat partiohuivit juhlavassa tilaisuudessa Agricolan kirkossa. Tilaisuuten ovat tervetulleita kaikki lippukuntalaiset sekä huoltajat. Kirkonmenojen jälkeen on kirkkokahvit ja sudenpennuille jaetaan suoritusmerkkejä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki koukkaajat. Lippuvartioon ja lipunkantajaksi voi ilmoittautua lippukunnanjohtalle. 

 

13.-15.12. Kuusijuhla, Lärkans

Koukkaajien johtajiston joulujuhla. Tänä vuonna miesoletetut ovat järjestämisvastuussa, joten naisoletetut saavat saapua paikalle nauttimaan herkuista, saunasta sekä yllätysohjelmasta launtaina 14.12. Liity mukaan suunnitteluryhmään tästä

Hou, hou hou, onkos täällä kilttejä koukkaajia? 

 

Koukkaajat 75 v

Vuonna 2020 vietetään juhlavuotta, Korven Koukkaajat täyttää 75 vuotta, ja sitähän pitää juhlia! Mitä vuoden aikana tulee tapahtumaan? Juhlatoimikunta kaipaa just sua osallistumaan ensi vuoden Koko 75 v -juhlallisuuksien ideointiin ja toteutukseen! Liity tästä juhlatoimikuntaan ja pääset vaikuttamaan miten KoKo juhlii vuonna 2020! 

Suunnitteilla on mm. iltajuhla, juhlaretki, juhlapurjehdus, ansiomerkki, juhlavuosilogo, KoKo-vaatemallisto… Tuu kantamaan kortes kekoon ja jaa omat ideasi!

Seuraava suunnittelukokous kololla ma 7.10. klo 18.00-20.00

Juhlatoimikunnan puheenjohtaja Johanna Vuollet vastaa kysymyksiin: johanna.vuollet(a)gmail.com 

 

Yhdeksi illaksi johtamaan laumaa? 

Toisen vuoden sudenpentulauma Purjehtija-Pikachut on vailla vakinaisia johtajia, minkä vuoksi se koitetaan pitää hengissä yhteistuumin. Lauma kokoontuu torstaisin klo 18-19. Syksyn toimintasuunnitelma on tehty, eli kokousten ohjelma on suunniteltu jouluun asti. Kokoukset kaipaavat johtajia eli nappaa kaveri mukaan ja ilmoittautukaa yhdeksi illaksi laumanjohtajiksi (pidemmäksi aikaa ei tarvi sitoutua!). Kyllä me porukalla nyt yksi lauma saadaan pidettyä kasassa tämä syksy, eiks vaan!

Linkki Purjehtija-Pikachujen “satunnaisjohtajien” wa-ryhmään