Tiedote, Varainhankinta

Karkkikampanja

Kenties oletkin kuullut jo lippukuntamme vallanneesta varainhankintakampanjasta? Tuttua tai ei, olet oikeassa paikassa, mikäli mielesi tekee herkkuja! Olemme Koukkaajissa käynnistäneet varainhankintakampanjan veneprojektimme (www.koukkaajat.fi/veneprojekti) ympärille ja ensimmäisenä osana tätä myymme monille tuttuja Kakkutukun tuotteita.

Tuotteiden tilaaminen on helppoa:

  1. Mene osoitteeseen https://www.kakkutukku.fi/Shop/Lotta-Mannisto/15461499 (tai vaihtoehtoisesti kysy tuntemaltasi Koukkaajajäseneltä linkkiä hänen omaan verkkokauppaansa. Tuottojen kohde on kuitenkin sama riippumatta siitä, keneltä tuotteita tilaat!)
  2. Valitse rajaton määrä niitä tuotteita, joita mielesi tekevi
  3. Tilaa tuotteet täyttämällä sivun alaosasta löytyvälle lomakkeelle yhteystietosi. Maksu tuotteista peritään niiden toimitushetkellä, joka sijoittuu noin viikolle 11. Tuotteet toimitetaan myyjän toimesta luoksesi!